Jeg har oplevet at have indbrud før, og der er ikke noget, som føles mere krænkende. De bryder ind på din private grund og tager nogle dine mest dyrebare ejendele. Jeg har aldrig følt mig så hjælpeløs, og der var ikke rigtig noget af arbejde ud fra, da politiet kom. De gjorde ellers et ihærdigt forsøg, men der var ikke meget at gå efter. Dette er slut nu, og jeg har investeret i lidt forskelligt for at sikre min ejendom og mine værdier, og det kan lyde dyrt, men det er faktisk langt fra tilfældet.

Købte det hele online

Jeg har valgt at købe det hele online, og det har jeg ikke fortrudt. Jeg fik gode priser, en hurtig levering og så var kundeservicen helt i top, og jeg fik svar på alle mine spørgsmål uden det mindste problem. Siden jeg handlede på hed http://dkkamera.dk/, og den kan varmt anbefales til alle, der skal ud og købe lidt sikkerhed til hjemmet.

Tyverialarm og overvågning

Jeg er langt fra ekspert på området, men jeg blev rådgivet til at gå med en tyverialarm samt overvågning, og jeg må sige, at det gør mig meget mere tryg bare det, at jeg ved, det er der. Tyverialarmen hyler for fuld smadder, hvis nogen bryder ind, og jeg tror, det er de færreste, som ikke stikker halen mellem benene, hvis de bliver udsat for det. Derudover har jeg selvfølgelig min overvågning, som der er skiltet med. Så bliver de ikke skræmt væk der, og er tyven alligevel dum nok til at forsøge sig, så har jeg personen på video, hvilket giver politiet et markant forspring i forhold til at finde og anholde personen.

Har du ikke allerede sikkerhed i hjemmet, kan jeg klart anbefale det. Forhåbentligt får jeg aldrig brug for det, men jeg føler mig meget mere sikker, og det er det vigtigste.