Når et stort arrangement står for dagen, er det alfa og omega, at der er styr på det hele, og sådan var det naturligvis også, da min skønne kæreste havde fødselsdag. Min plan var at han ikke skulle røre en finger, og så ville jeg stå for det hele. Når man fylder 30, er der dog meget, der skal være styr på, og det hele kan blive lidt presset, når der ligeledes kommer 30 gæster forbi til middag. Heldigvis havde jeg fået hjælp af nogle kammerater til at sætte telt op i haven, hvilket var den største udfordring ene mand. Udover det var der utrolig meget, jeg skulle have styr på. Borddækning, bordkort, gaver, drikkevarer, madvarer, snacks, flag osv. Kort sagt handler det om at holde tungen lige i munden.

 

Hjælp udefra til maden

Når ovenstående så er sagt, skal det også gøres klart, at jeg fik hjælp til maden. Jeg havde simpelthen ikke tid til at klare mad til så mange gæster, hvorfor Ebuffet.dk blev min redning, da de står for catering københavn. Det var en utrolig hjælp, der pludselig frigav meget tid for mig, som gjorde, at jeg kunne klargøre alt til perfektion. Og denne beslutning vil jeg træffe til enhver tid fremover, fordi ikke nok med at jeg fik mere tid, så fik jeg også serveret det bedste mad, man kunne forestille sig. Der blev nemlig leveret en overdådig buffet præcis til tiden, og det var ikke blot til min store glæde – nej, gæsterne var ellevilde. Der var utrolig meget at vælge mellem, og så var det tydeligt at smage, at det virkelig var professionelle, der havde stået for maden, da alt bare spillede til topkarakter. Jeg synes selv, manden er et af de vigtigste elementer til et stort arrangement, og har du ikke selv tiden eller evnerne, kan jeg helt sikkert anbefale, at det bestilles udefra hos et catering firma.