Vores hus er dejligt, men børnenes værelser ligger lige op til stuen, og børnene, som er 6 og 8, er ofte vågnet og har sagt, de er vågnet, fordi de kan høre vores fjernsyn gennem væggen. Vi har prøvet at tage vores fjernsyn ned af væggen, men det har ikke hjulpet. Vi har ledt efter alle de muligheder, der har været, men har vist ikke at være løsningen, for hverken stuen eller børnenes værelser skal ligne et lydstudie.

En genial løsning findes

Først da jeg var på besøg hos en af mine gamle kollegaer, fik jeg den løsning, som jeg havde ledt efter. Akustik billeder, som tog så meget af lyden, at børnene ville kunne sove uden at blive generet af vores tv i stuen.

Jeg fik navnet på firmaet, som havde lavet det til deres musikværelse, og samme aften gik min kone og jeg ind og kiggede på det, som de kunne tilbyde os. Meget imponerende, og var de halvt så dygtige, som det de tilbød, så ville akustik billeder være den perfekte løsning for os.

En hurtig snak med deres kundeservice så placerede vi en ordre, og så skulle vi bare vente. Vi havde valgt nogle billeder af børnene selv og af deres favoritfigurer fra tegnfilmenes verdenen.

De kan deres kram

De havde fået de billeder, som vi ville bruge, og så var der bare den lange ventetid, men der overraskede de os første gang, for allerede kort tid efter, de havde fået de originale billeder, fik vi at vide de var færdige.

Slutproduktet var betagende, meget imponerende og de gjorde det til en pris, som var forbavsende lav. Alt dette fik de gjort på nogle ganske få uger og de leverede langt over det, som jeg forventede, de kunne, og billederne virker perfekt. Ikke en eneste gang er børnene vågnet af vores fjernsyn, efter de billeder kom op på væggen.