Sommeren er over os, og det er ikke altid lige til at hitte ud af, hvad man skal få tiden til at gå med. Måske har du ligesom mig en uge sydpå, men hvad skal der stilles op med de resterende uger, og er der noget, der kan gøre ventetiden i lufthavnen lidt lettere? Ja, det er der, og svaret er e-bøger. De har indtil videre været og fortsætter med al sandsynlighed med at være min følgesvend i varmen denne sommer. Vil du vide mere om, hvorfor jeg har fået en kærlighed for disse, kan du læse med videre. 

Medbring dem overalt 

E-bøger har den enorme fordel, at du kan have dem med overalt, så længde du har en mobil eller tablet ved din side. Og det er altså ikke noget med, at du fylder i kufferten eller i tasken – nej, på din lille mobil kan du have adgang til et enormt bibliotek med et uendeligt antal bøger. Jeg tror ikke, at det er muligt at skjule min begejstring, og det er der ingen grund til, fordi det har gjort min sommerferie meget bedre indtil videre. Ventetiden i lufthavnen og på flyveturen var intet problem, ligesom jeg altid kan hive min yndlingsbog frem, når jeg bevæger mig rundt i hverdagen – den er nemlig altid med.

Genrer for alle

Jeg bruger politikenbooks.dk, og det skyldes, at de har et kæmpe udvalg af mange forskellige bøger og genrer. Nu læser jeg personligt mest krimier, fordi jeg godt kan lide den hårdrejsende udflugt, jeg kommer på med detektiven. Når det så er sagt, hopper jeg af og til på nogle andre genrer for at få et afbræk, og det samme kan du. Der er noget for alle og enhver, hvorfor det bare er med at komme i gang, hvis du er tilhænger af en god bog.