Jeg havde længe gået sammen med min bror og tænkt over, hvordan badeværelset i stueetagen skulle se ud, nu hvor vi skulle til at renovere det. Vi var meget enige om, at vi gerne ville opgradere til et toilet, som var væghængt, for det ville gøre rengøringen så meget lettere for os alle, og så ville den meget lidt klædelige cisterne også være gemt af vejen, og der vil kun være knappen til selve skyllet fremme.

Det nye toilet

Vi brugte mange timer på at lede efter det rette toilet, og vi fandt faktisk det, vi gerne ville have, på en hjemmeside, hvor de havde flere modeller, som ville passe fremragende ind i vores badeværelse. Vi var lidt i tvivl om garantiperioder og andre småting, men det var ikke noget problem, for vi skrev til deres kundeservice og allerede nogle få timer senere havde de svaret, og vi kunne trygt bestille et væghængt toilet hos dem.

Vi var heldigvis enige, så det tog ikke lang tid at bestille det, og så skulle vi bare vente. Prisen var vi begge noget overraskede over, men det er jo altid en god ting at spare penge og så alligevel få lige det, som du helst vil have – det er sjældent det sker.

Hurtig og effektiv levering

Allerede ugen efter kom vores nye hængetoilet, og så var det bare selve installeringen, som vi skulle have styr på, men det er heldigvis ikke noget problem.

Mens vi nu var i gang, så var det heldigt, at vi landede lige på den hjemmeside, for så kunne vi også bestille nogle af de andre småting, som vi også skulle bruge til totalrenoveringen af badeværelset. For til vores held er det ikke kun på væghængte toiletter, de har gode priser og et stort udvalg. Det er på alle områder, der har med armaturer og lignende til både køkkener og badeværelser at gøre.