Sidste år var jeg på luksusspa, en gave, som jeg fik af mine børn, da jeg blev 50, og der fik jeg den lækreste te. Det var noget, som virkelig smagte mig, og jeg har prøvet at finde den lige siden, men det har ikke været med stort held. Det var først, da en veninde sagde til mig, at jeg skulle gå ind på en bestemt hjemmeside og se, om de ikke havde lige det, som jeg havde brug for, for hun havde fundet lige nøjagtig den grønne te, som hun ledte efter.

Jeg gav det chancen

Jeg havde ikke rigtig noget at miste, så jeg surfede lidt rundt på https://chinateahouse.eu/groen-te-hvid-te-80/, efter ungerne var smuttet i byen en fredag aften, og jeg var meget imponeret over både deres udvalg, og det, som kunderne skrev om dem, var meget flot.

Jeg fandt tre produkter, som jeg tænkte kunne være i min smag og ringede dagen efter til kundeservice. De fik hurtigt guidet mig ind på, hvilke der ville passe mig, hvis jeg godt kunne lide den specielle sort, som de brugte på den spa, for de leverede også til dem. Så var sagen jo klar, jeg kunne nu få min lille syndige hverdagsluksus hos dem, og der var ingen vej tilbage.

Det er bare god te

Jeg placerede en ordre og gik som et barn juleaften og ventede. Til mit store held gik der kun nogle få dage, og så kom det frem. Kvaliteten var imponerende, og jeg kunne nu få en kop luksus, det var noget, som jeg virkelig havde længtes efter, og heldigvis var leveringen nu kun nogle dage væk.

Jeg er imponeret over alt, som de har på siden, og den viden, som deres kundeservice har. At de samtidig kan levere og til så god en pris er fantastisk, for priserne for den sort er meget højere alle andre steder.