Vi kan snart ikke vende et blad i et magasin eller tænde for radio eller tv, uden at vi får at vide, at vi skal leve et sundere liv, og vi skal spise sundere, og der skal mere frugt og grønt på de danske tallerkener og i madpakkerne.

Går forrest på arbejdet

Derfor fik jeg den idé, at vi skulle være et godt eksempel på arbejdet og sikre, at vi var med til at gøre vores, så alle kunne få et sundere liv.

Det hele skulle starte med, at vi havde en frugtordning, og så måtte vi se, om vi på sigt kunne få startet en løbeklub eller en anden form for motionsklub, måske et fodboldhold, hvem ved, det kunne jo være, det ville være til stor glæde for alle, at vi tog det initiativ.

Jeg kiggede rundt på nettet, og jeg var noget forbavset over hvor mange, som faktisk tilbød en levering af frugt til firmaer og foreninger. Der var dog specielt en, som tiltalte mig, for de havde i deres sortiment både tørret og frisk frugt som en kombination, og dem, som udtalte sig om dem på Trustpilot, virkede også meget tilfredse.

Jeg tog mig god tid og besluttede, at dem med det største udvalg ville være det bedste valg for os, og vi måtte så se, om det så ville passe på sigt.

Virkelig lækkert

Jeg har bestemt ikke fortrudt det, og jeg er virkelig glad for, at jeg valgte, som jeg gjorde. Vores medarbejdere elsker ordningen, og der er kommet en højere produktivitet og flere glade medarbejdere, så vi er alle glade.

Leveringen er stabil som et schweizisk urværk, i ferieperioder er de meget fleksible med, hvad der skal leveres, og både de tørrede og ikke mindst de friske frugter er i en rigtig god kvalitet, som virkelig gør, at alle får glæde af dem og får lyst til at spise dem. Så mangler vi kun at få etableret løbeklubben, så vi næste år kan løbe DHL-stafet.