Brunch er noget, som mere eller mindre alle er vilde med. Det er særligt gået hen og blevet lidt af en trend her i løbet af de seneste par år, og jeg må da også ærligt erkende, at jeg er hoppet med på den vogn. Der er mange gode grunde til, at brunch er noget, som jeg er stor tilhænger af. For det første er tidspunktet, hvorpå man spiser brunch et helt fantastisk tidspunkt. Ofte bliver man inviteret til brunch ved 10-11-tiden, hvilket betyder, at man både har morgen og eftermiddag til at få udrettet nogle mere praktisk ting. For det andet behøver det, som man serverer til en brunch, heller ikke at være noget, der er svært at lave. Man kan sagtens nøjes med æg, bacon og noget lækkert brød. Man kan også vælge at gøre, som jeg gjorde sidste søndag. Hvilket var at bestille en brunchbuffet fra et cateringfirma.

Ebuffet til hver en tid

Det firma, som jeg valgte at benytte, er det, der hedder Ebuffet, og det er nok det bedste valg, som jeg længe har truffet. Den buffet, som de kom med til min lille sammenkomst mellem mine veninder og jeg, var helt forrygende. Maden var varm, da den ankom, og den ankom endda til tiden. Alt, hvad der var en del af buffeten, var aldeles lækkert, og det syntes hele mit selskab.

Jeg havde slet ikke regnet med denne kvalitet, da jeg først bestilte fra dem, eftersom deres kuvertpriser er utrolig billige, men jeg må sige, at de ikke kompromitterer på kvaliteten på trods af det.

På grund af denne lækre mad og service fra ebuffet.dk kunne mine veninder og jeg altså nyde en fuldkommen ubekymret brunch sammen. Så hvis du skal bruge brunch ud af huset, vil jeg til hver en tid anbefale dig at benytte ebuffet.dk. Hos dem er der nemlig ikke noget at sætte en finger på.