Der er noget over søndage. De er rolige og afslappede, men samtidig ved vi alle, at weekenden igen er forbi, og at hverdagen truer lige om lidt. Derfor vil jeg gerne have noget ud af min søndag, noget der kan gøre den afslappet og lidt mere speciel, uanset om jeg er aktiv, eller om jeg bare vil hygge på sofaen med et tæppe, fordi det er koldt og mørkt udenfor.

For mig er det te

I hverdagen synes jeg ikke, at jeg har tid til luksus og afslapning, og derfor skal det være noget særligt, når jeg har mulighed for det. Min søndag er derfor den dag, hvor jeg skal have mindst en kop te. For mig er det luksus på et højere niveau, og det er ren forkælelse.

Uanset om det er sommer eller vinter, så smager det rigtig godt, og det giver en god fornemmelse i kroppen. Mange siger også, at te er rigtig sundt, så det skader nok ikke på nogen måde.

Te er selvfølgelig også et vidt begreb, for det fås i mange smagsvarianter og kvaliteter. Skal det være godt, så skal kvaliteten være i top. Det giver den bedste smags, uanset om du er til sort te eller til den grønne.

Prøv selv forskellen

Om du er som mig, hvor te er noget, du nyder indimellem, eller om te er din favorit, så synes jeg, at du skal prøve denne online tebutik, hvor du kan få tilsendt lige den te og i den mængde, du gerne vil have. Her er der ansatte og ejere, der ikke går ned på kvalitet, så du kan være sikker på, at det smager fantastisk hver gang, ligemeget hvilken slags te du har bestilt.

Det er for mig det eneste sted, hvor jeg skal have min sorte te fra, for det er den bedste, jeg har smagt.