Som rigtig mange andre unge, så havde jeg puklet på livet løs efter gymnasiet for at spare op til min drømmerejse. Det var nu, det skulle være, inden studierne og hverdagen skulle tage over, for hvornår kan man ellers hive et halvt år ud af regnskabet og ellers rejse rundt i verden, som man har lyst til? Men selv den slags glæder får en ende, og selvom jeg ikke var meget for at indrømme det, så savnede jeg efterhånden familie og venner.

Men flyet var forsinket

Jeg skrev selvfølgelig hjem til mine forældre, så de ikke stod i lufthavnen derhjemme forgæves. De kom gerne den lange vej i bil bare for at hente mig, men ingen grund til at jage. I en mobil verden er den slags skønt, for det er ingen sag at få fat på folk jorden rundt.

Min far er dog lidt mere vågen end mig, for han svarede med et link til en hjemmeside, hvor jeg kunne få erstatning ved flyforsinkelse. Det var i det mindste noget spændende at bruge ventetiden på, og jeg kunne forstå, at mine forældre selv havde brugt dem med succes, da deres fly var forsinket i forbindelse med deres årlige charterrejse.

Det er lige til

Ganske få oplysninger og så har du bedt om hjælp til at få en erstatning. Fantastisk var min første tanke, for jeg havde frygtet alle mulige scenarier, der var irriterende og tidskrævende, men nej. De tager heller ikke et ublu gebyr for det arbejde, de udfører, og det blev jeg også begejstret over.

Hurtigt svar kommer der også, så det klager jeg heller ikke over. Men det bedste er dog, at det virker. For jeg fik min erstatning på ingen tid, og når man går livet som studerende i møde, så er lidt ekstra penge på kontoen bestemt værd at tage med.