For mig er det efterhånden alt mit tøj, jeg køber online. Det er lettere, og det er også her, jeg finder rigtig mange gode og spændende mærker, jeg ikke finder i forretninger. Det er bare lidt sjovere at have den slags tøj, så jeg er sikker på, jeg ikke ligner alle andre, men at jeg samtidig har noget, der er pænt og lækkert.

Nyt fra yderst til inderst

Bare det at kunne klare det hele hjemmefra er en drøm for mig. Intet stress og jag, og desuden er der ikke så mange spændende forretninger tæt på, hvor jeg bor, så det er bare endnu bedre på denne måde. Jeg startede i det små med bluser og jakker. Det jeg var sikker på ville passe. Men som tiden er gået er det faktisk det hele, jeg køber online.

Det er de steder, hvor der er en fornuftig størrelsesguide og en god kundeservice. Jeg gider ikke få noget, der ikke passer, og så skal det returneres. Det bliver lidt for besværligt, selvom det er en mulighed med netkøb. Derfor er det nogle ganske få hjemmesider jeg bruger. Blandt dem har jeg selvfølgelig min favorit, hvor jeg handler mest.

De har et stort udvalg

Ikke kun har de rigtig meget flot tøj, de har også undertøj. Jeg har fundet et undertøjsmærke, der hedder Anita bh. Det er ikke kun i de størrelser, jeg bruger, men det er også smukt og feminint. Og så sidder det godt under al slags tøj. Det er et mærke, jeg er blevet helt vild med.

Igen var kundeservice på pletten med hjælp til de rette størrelser, for den slags skal også sidde helt perfekt. Jeg bestilte og fik undertøj, der sad perfekt, og som var lækkert at have på. Det er lige det, jeg gerne vil have, både hvad angår tøjet, og hvad angår servicen.