Er du på jagt efter et nyt ur, hvor kvaliteten er i højsæde? Så er et ur fra FESTINA lige sagen. FESTINA blev grundlagt i 1902 og har siden da været en af de førende inden for branchen – netop fordi at kvaliteten er helt i top, og det er derfor indbegrebet af kvalitetsure. FESTINA er blandt andet kendt for den store præcision og de lækre designs, der findes blandt urene. Man er ikke i tvivl om, at der ligger et godt stykke håndværk bag, når man bærer uret. 

Inspireret af cykelsporten

Mange forbinder FESTINA ure med Tour de France, hvor de i mange år har været en officiel sponsor. Hvert år laver FESTINA derfor en Chrono Bike kollektion, som er inspireret af cykelsporten. Kollektionen er fyldt med lækre designs, flotte farver samt forskellige lænker og remme. 

Udover Chrono Bike, så laver FESTINA også en funklende Swarowski kollektion, som i høj grad bærer præg af elegance og eksklusivitet. Urene er spækket med lækre sten og krystaller, hvor du kan vælge imellem forskellige farver og forskellige skiver. 

FESTINA laver naturligvis også mange andre lækre ure udover de to populære kollektioner. Der er både herreure og dameure – og så er udvalget stort, så der findes med garanti noget, der falder i din smag. Eller måske til en du holder af? 

Leveret i flot emballage 

Fangels.dk er en dansk autoriseret FESTINA forhandler, så her kan du med sikkerhed bestille dit FESTINA ur. Alle ure bliver leveret i en flot emballage, og hvis du gerne vil have uret pakket ind til gave, så bliver indpakningen matchet smukt med årstiden. Du får altså kvalitet både udenpå og indeni. Endnu en fordel ved Fangels.dk er, at du får 10 % på alle online ordre og gratis levering i hele Danmark. Derudover får du landsdækkende bytteservice i mere end 300 butikker. 

Klik ind på https://www.fangels.dk/maerker/festina.html og gå på opdagelse i det fine FESTINA udvalg.