E-bøger er helt fantastiske. De har åbnet en helt ny verden for mig. Jeg elsker at læse bøger, og kan sjældent beslutte mig, når jeg skal af sted på ferie eller weekendtur, hvilken bog jeg skal tage med. Med e-bøger kan du tage alle de bøger med, du kunne tænke dig. Du behøver faktisk ikke en gang vælge, inden du tager af sted.

Du kan vælge, hvilken e-bog du gerne vil læse mens du sidder i f.eks. toget på vej i sommerhus. Hvis du ikke helt ved, hvad du har lyst til at læse, er det let at orientere sig i e-bogs universet. Du kan søge i de tilgængelige e-bøger og finde ud af, hvad historierne handler om og hvilke karakterer, der er med. Du kan også søge på en bestemt genre, hvis du ved, at du bare elsker en god krimi. 

For mig er det helt vidunderligt at kunne fylde hverdagen med underholdning og gode historier. Jeg har e-bøger på min iPad, men har du en Kindle, kan du også have e-bøger derpå. Det er virkelig smart. Jeg elsker at forsvinde ind i litteraturens spejlkabinet og lade mig rive med og forføre af spændende og indsigtsrige fortællinger. 

Jeg er helt vild med at læse store klassiske romaner. Både danske og udenlandske forfattere. Jeg har f.eks. været igennem Anna Karenina af Lev Tolstoj, Ulysses af James Joyce og Lykke Per af Henrik Pontoppidan. 

Det smarte er, at man kan læse e-bøger online, når man er på ferie eller på farten. Du behøver altså ikke bekymre dig om at bruge data, når du er i udlandet. På den måde kan du downloade et helt lille privat bibliotek af gode e-bøger, som du altid lige har ved hånden. E-bøger er også rigtig smarte, hvis du er i gang med at læse en stor og tung bog. Du kan blot hente den som e-bog, og så behøver du ikke slæbe rundt på en ordentlig mobbedreng.  

På Politiken Books finder du et bredt udvalg af e-bøger, så der skal helt sikkert nok være noget for din smag. Rigtig god læselyst!