For rigtig mange er det en dejlig fornemmelse. Det er sprødt og saftigt på en gang. Eller måske en lille håndfuld nødder eller rosiner. Sammen med andre slags frugt og grønt. Noget, de fleste rigtig god kan lide, men samtidig noget, de færreste for gjort i hverdagen. For det kan være svært at få det gjort, og det kan være svært at handle ind til det, uanset om det er en lille eller en stor husholdning. Når først der ligger en enkelt tilbage i skålen og bliver kedelig, så er det ikke fristende at købe friske forsyninger og få det spist.

Hjælp i arbejdstiden

Hjemmene og deres adgang til frugt og grønt kan jeg ikke hjælpe, selvom jeg ville, men min medarbejdere kan jeg give en hånd i hverdagen.Ja havde jeg vist, at firmafrugt var så nemt, så billigt, så lækkert og så populært blandt de ansatte, så havde jeg indført det noget før. Bedre sent end aldrig, og nu er det sat i værk. Og det er kommer for at blive. Det er blevet modtaget med smil og glæde, og mange føler, det er et positivt skub i den rigtige retning, når det kommer til deres sundhed.

En god start hver eneste dag

Det bringer nu også smil på læberne hos alle at kunne tage noget lækkert, når man lige har lyst. Der er et dejligt svind i frugtskålene i løbet af dagen, og det er noget, der viser, hvor god en idé, det her var. Jeg nyder det lige så meget selv, og det er bedre for mig end noget, der er usundt, og jeg kan mærke det er så meget bedre for mit blodsukker, så for mig står den på mere frugt og grønt hver eneste dag fremover. Også i fritiden, for det har en afsmittende effekt på mig.