Vil du imponere din partner, din ven eller familie, er Århus stedet, du skal tage til. Det er blevet en rigtig madby, som tilbyder et hav af muligheder, og der skal nok være lige det sted, hvor din mund vil løbe i vand. Århus’ spænder vidt, når det kommer til restauranter, og du kan finde et hav af autentiske muligheder på eksempelvis det populære Street Food, men derudover kan du også altid hoppe forbi en café til en let aftensmad og måske en enkelt drink. Det kan også være, du vil have en god flaske vin til en 3- eller 6 retters menu? Det hele er op til dig, og du kan vælge frit på alle hylder – Århus har det hele.

 

Malt – en restaurant i midtbyen

Vil du en tur til midtbyen og nyde et hav af lækre serveringer, er https://malt.dk/ et oplagt valg. Her bliver kun brugt de bedste råvarer, og personalet er utrolig professionelt, hvorfor det nok skal blive en madoplevelse udover det sædvanlige. Dut kan også bestille mad ud af huset, hvis du hellere vil nyde det i lejligheden. Til alt deres mad har de selvfølgelig også nogle dejlige drikkevarer klar, og hvad enten du er til øl eller vin, skal der nok være en, som er skræddersyet til den ret, der står foran dig.

Udover den fantastiske mad skal du forberede dig på at blive indlogeret i nogle helt unikke omgivelser, som virkelig gør det til en oplevelse uden sammenligning. Og skal du altså imponere din date, venner eller familie, skal den her restaurant nok klare jobbet.

 

Elsker du mad, og vil du forkæle dine smagsløg, skal du en tur forbi smilets by. Her er udvalget enormt, og der vil med sikkerhed være noget, som falder i din smag – så du kan godt glæde dig.