Når vi kigger på regnskoven, så er det de færreste, som ser, hvor alsidigt dyre- og plantelivet er, men det er et faktum, at over 25 procent af arter lever i regnskoven, og når vi skover den i hastighed, som vi gør lige nu, så er der næsten på daglig basis arter, som kommer i fare for at uddø.

Der er mange gode muligheder for, at vi kan redde regnskoven, og for et par år siden fandt vi en organisation, som vi blev medlem af, for de var meget engagerede i at redde regnskoven, og de var engagerede i at gøre en stor indsats.

Initiativ er vejen frem

De har hos https://www.verdensskove.org/ mange gode initiativer for at sikre regneskoven, og en af dem, som vi var med på fra starten af, var at købe et stykke regnsokv og bevare det for eftertiden, så det er noget, som alle i vores familie har fået i gave, og så selvfølgelig et medlemsskab af foreningen.

Dem, som driver foreningen er vidende og meget klar til at viderebringe deres enorme viden om regnskoven. De kommer ud og holder foredrag, og deres store webshop er fuld af produkter, som understøtter den bæredygtige produktion af produkter, som er lavet af træ og andre ting fra regnskoven.

Der er mulighed for, at du altid kan få svar på dine spørgsmål, og der er altid brug for et par ekstra hænder til lidt frivilligt arbejde, så man kan få budskabet ud om, at regnskoven lider på grund af os, og vi er ved at udrydde noget så unikt som regnskoven og de mennesker, planter og dyr, som lever der i en lukket, økologisk symbiose.

Der er brug for alle midler, så selv om du kun har lidt at undvære, så er det med at få gjort noget, mens tid er, og her er en organisation, som sikrer, at pengene bliver brugt til netop redningen af regnskoven.