Når mor og fa bor rigtig langt væk, og når man selv er studerende, så foregår turene frem og tilbage med toget. Det tager nogle timer, men ja sådan er det. Der skal noget bagage med til turen, de skal jo ikke snydes for en hel kuffert fuld af vasketøj til weekenderne, så jeg kan spare både tid og penge. Det kræver en god og stabil kuffert, der kan ligge på hylden, mens jeg hører musik og bliver transporteret gennem landskaber og over broer. Godt det er dem og ikke de gamle færger. Lidt godt har udviklingen ført med sig.

Tænk på budgettet

Min rygsæk kan på ingen måde have alt det i sig, jeg vil have med. Der skal en kuffert til. Men studerende som jeg har et ret stramt budget, så den stod på billige kufferter. Hvilket faktisk mod min forventning findes. Ikke det, jeg normalt søger mest efter på nettet, men det tog ikke lang tid at finde en rigtig god kuffert til små penge. Succes, hvis du spørger mig. Så jeg fik den bestilt, så den er klar til næste besøg hjemme – med vasketøj.

Smuk og skinnende

Lidt pyntesyg må man gerne være, så det at jeg har fundet en, der skinner lidt, det skader heller ikke. Jeg er i hvert fald vild med den, og den kan rumme vasketøjet og lidt til. Den bliver også god at have, når jeg en dag får mere råd til at rejse. Det er noget, jeg ser frem til, når jeg en gang er færdig med at studere og begynder at tjene rigtige penge. Men det får mig ikke til at skifte denne kuffert ud. Den er fantastisk og genial, og jeg er sikker på, jeg i den har kuffert i rigtig mange år. En studerendes store drøm, ting der bare holder.