Har du et vinduespudserfirma eller rengøringsfirma, eller er det dit ansvar at bestille rengøringsprodukter hjem til den rengøringsassistent, som gør rent i jeres virksomhed, så tilbyder grossistvirksomheden Rengros et stort udvalg af rengøringsartikler til billige priser. Her kan du altid bestille varer hjem i netop de mængder, du har brug for, så du aldrig løber tør for rengøringsmidler, papirvarer eller vinduespudsergrej. Rengros.dk tilbyder alt, hvad du har behov for i det daglige arbejde som vinduespudser eller rengøringsmedarbejder, og det er kvalitetsprodukter fra kendte producenter. Rengøringsprodukterne kan f.eks. anvendes til kontorrengøring, butiksrengøring, produktionsområder eller i private hjem, alt efter hvad det er for en type rengøringsfirma eller vinduespudserfirma, du har. Nogle af rengøringsprodukterne er miljøvenlige og svanemærkede, hvis du eller dine kunder foretrækker det. Ud over de kendte mærker, har Rengros også sit eget mærke. Andre produkter er ergonomiske og udviklet specielt til at skåne kroppen hos det rengøringspersonale, som gør rent hver eneste dag.

Stort sortiment med alt, hvad du har brug for

I sortimentet finder du eksempelvis klude, svampe, rengøringsmidler, fejekoste, spande, papirvarer, gulvskrubber, vogne, rengøringshandsker og meget andet, så rengøringspersonalet i dit firma hurtigt og effektivt kan udføre rengøringsopgaver for kunder i både private hjem og virksomheder. Ejer du et vinduespudserfirma, så finder du masser af udstyr som f.eks. klude, vinduessæbe, skind, teleskopstænger, stiger, glasskrabere, klinger og indvaskere. Dermed kan du tilbyde at pudse vinduer for dine kunder på alle tidspunkter af året, uanset hvor lavt eller højt oppe vinduerne sidder, og du kan udføre dit arbejde med professionel stolthed. Kunderne vil elske at komme hjem til skinnende rene vinduer, der giver husfacaden nyt liv. Dine erhvervskunder vil helt sikkert også sætte pris på, at du kommer og udfører arbejdsopgaverne grundigt, og det er nemt at få opgaverne fra hånden, når du har det rigtige rengøringsudstyr og de rigtige rengøringsmidler.

Du kan nøjes med én leverandør

Hos Rengros har de mere end 26 års erfaring fra rengøringsbranchen, og her kan du altid få professionel rådgivning. Rengros er den bedste leverandør og sparringspartner, du kan få, for sortimentet er så stort og af så høj kvalitet, at du kun behøver at handle et sted. Det er en fordel for dig, at du kan sidde i ro og mag foran computeren, når det passer dig, og bestille alt, hvad du har brug for i webshoppen og få det hele leveret til din firmaadresse, uden at du selv skal bruge tid på transport. Prisen er altid konkurrencedygtig hos Rengros, for her går de op i at tilbyde kvalitetsprodukter til billige priser til deres kunder.