Går man meget op i sin bolig, er det altid rart at opleve at få nye idéer eller inspiration til indretningen. Kendskab til nye, trendende møbelmærker; tips og tricks til at indrette pladsbesparende; eller noget så simpelt som at få øje på en enkelt smuk stol eller et skab kan åbne op for et væld af nye muligheder. Man kan være så heldig at blive inspireret på besøg i andres hjem, ved at kigge i forskellige magasiner eller ved at kigge på udvalget i forskellige butikker. Men ikke alle tænker over, at også nettet kan være en enorm kilde til inspiration, og at der findes hele blogs fyldt med artikler dedikeret til at vejlede og inspirere boligejere i deres næste gode køb. 

Eksempelvis er interiorguiden.dk en blog, hvor boligelskere med stor erfaring indenfor området vejleder andre indretningsentusiaster i at vælge et møbel der både er holdbart, smart og som kan købes til fornuftige penge. Her kan man blandt andet læse om mærket Nordal, som producerer kvalitetsmøbler i unikke materialer, der for alvor kan få enhver bolig til at skille sig ud. Med købet af et Nordal møbel markerer man sig som stilbevidst uden, at man blot følger de populære strømninger.

Nordal møbler sætter farve på hverdagen, eksempelvis i form af deres Peacock-sofa, der er fremstillet i slidstærkt stof i varierende farver og mønstre. Ikke alene farverigdommen leder tankerne imod de majestætiske påfugle, men også udformningen af sofaens ryglæn minder om fuglens bredt udslåede hale. Men Nordal møbler er også rustikke og fremstillet i mørke naturmaterialer, såsom eksempelvis Nordal-konsolbordet i genbrugstræ. De mange unikke materialer skaber statementmøbler, der bidrager smukt til en unik indretning, dog uden at tiltrække sig for meget opmærksomhed i forhold til de resterende møbler. I stedet skabes en smuk balance mellem nye designs og miljørigtige genbrugsmaterialer, og den overordnede stil-palette består af en smukt sammensmeltning af vintagestilarter, der møder tidens højeste møbelmode i form af de rå og robuste skandinaviske designtendenser. 

Udover Nordal-møblerne kan man på interiorguiden læse om mange andre former for møbler, eksempelvis rustikke plankeborde, kurvemøbler, sofaer, lænestole, opbevaringsmøbler og mange, mange flere eksklusive og moderne møbler til boligen. Så uanset, om du netop nu er på udkig efter et specifikt møbel, om du bare har lyst til at få lidt inspiration til et fremtidigt køb, eller du bare holder af at være opdateret på det nyeste indenfor møbelmoden, så er interiorguiden.dk siden for dig.