Vi kender alle til den problematik, der kan opstå, når man gerne vil indrette sit hjem fedt, men har svært ved at få idéer til den deciderede indretning. I en sådan situation er det guld værd at få inspiration fra forskellige sider eller tidsskrifter. Jeg selv har fået enormt meget inspiration fra interiørbutikkens blogs, som er at finde på dette link: http://www.interiorguiden.dk/

For mit eget vedkommende opstod problematikken med manglende idéer til indretning, da jeg flyttede fra Nordjylland til København. Jeg havde fået den idé ind i hovedet, at når man er så smart og moderne, at man bor i København, så skal man også have en lejlighed, hvor indretningen er smart og moderne. Jeg var dog ikke super talentfuld indenfor indretning, så jeg var nødsaget til at søge hjælp.
Jeg kiggede i mange tidsskrifter og på forskellige blogs, men de fleste af deres møbler og nipsting var enten hjemmelavede eller fundet på loppemarkeder eller lignende. Der var selvfølgelig lidt inspiration at hente, men det var begrænset, hvad man kunne bruge det til, når det ikke var muligt at få fat i de møbler og nipsting, som der blev brugt i tidsskrifterne og blogindlæggene.
Jeg fandt til sidst ud af, at interiørbutikken har en blog, hvor folk har anbefalet specifikke produkter og foreslået brug af produkterne i indretning. Det var med andre ord meget mere konkrete eksempler, som jeg virkelig kunne bruge til noget, når jeg generelt ikke er så kreativ med indretningen.  

Jeg læste diverse blogindlæg og anbefalinger på interiørbutikkens blog og besluttede mig for at prøve at bestille nogle af møblerne i et forsøg på at efterligne de muligheder for indretning, som folk havde foreslået på bloggen.
I starten virkede det hele meget uoverskueligt og rodet i min lejlighed, fordi jeg ikke helt kunne finde ud af, hvordan jeg skulle stille tingene i forhold til hinanden. Heldigvis mødte jeg en super sød pige på mit studie, som havde sans for indretning. Hun tog med hjem til min lejlighed og roste de møbler og nipsting, som jeg havde købt fra interiørbutikken. Hun hjalp mig med at få flyttet rundt på møblerne, så det pludselig begyndte at se så smart og moderne ud, som jeg havde håber fra start af, at min lejlighed ville komme til at være. Sammen fandt vi lidt ekstra pynteting på interiørbutikken.dk, som bare satte prikken og i’et i indretningen af min lejlighed, og jeg har sidenhen fået meget ros for indretningen af min lejlighed.

Så selvom man er lige så dårlig til indretning, som jeg er, så kan interiørbutikkens blog hjælpe en til at finde smarte og moderne møbler og pynteting.