Hvis der er noget, der er bedre end en kop te, så er det at dele en hel kande med nogen, man holder af. Det er bare hyggeligere, når der er mere end en. For mig er det med te ekstra hyggeligt. Det er næsten altid kaffe, der bliver serveret, men det er der ingen grud til. Gør det til noget særligt og server en kop te i stedet. Kaffen kan vente til en anden god gang.

For mig kræver det også en tekande

Det er lidt kedeligt at lave to kopper i køkkenet. Det er mere hyggeligt at sætte e kande på bordet, der kan skænkes fra. Det ser også mere elegant ud. Med hygge følger alt det andet også, og det må gerne være lidt pænt. Det skal være noget særligt og noget, der ikke er som den fortravlede hverdag, vi alle har. Derfor har jeg købt en rigtig smuk og enkel tekande, der kan pynte på mit bord, når jeg har gæster til hygge.

Te er også rigtig lækkert til sandwiches eller boller. Det behøver ikke være kage eller andre søde sager, der skal serveres. Te er så alsidigt, at det kan drikkes til alt, hvis du spørger mig.

Skønt med en ekstra kop

En anden god ting ved min smukke investering er, at der er rigeligt til flere kopper. Endnu en god ting. Og det er heller ikke værre, end at der kan aves en kande til Overvejer at købe en ekstra, så jeg har to. Det vil gøre det endnu lettere for mig, for der er jo ingen, der forhindrer mig i at lave en hel kande til mig selv efter behov og lyst – og godt humør.

Det er i hvert fald muligt at gøre det rigtig smukt og hyggeligt med den kande, jeg allerede har købt. Det er en god start.