Gode venner, grill og solbrændt hud er alt sammen noget, der følger med sommeren, og det er netop det, der gør det til en helt fantastisk årstid. Det er dog de færreste, der har sommergarderoben klar, når sommeren endelig står og banker på døren. Derfor vil jeg i dette indlæg give dig et par fif til denne sommers mode.

Farver slå aldrig fejl

Er der noget, der aldrig slå fejl, når det kommer til sommerens mode, er det farver. Det gælder altid om at få inkorporeret mest mulig farve i dit outfit hen over sommeren, for det er nemlig på denne tid af året, at du er mere end velkommen til at slå dig løs på den front. Udover farver bør du også tilføje masser af mønstre til din garderobe, da det er med til at skabe liv og energi i dit tøj, hvilket altid er oplagt om sommeren. Især print i form af frugter og planter er utrolig populært denne sæson.

Noget andet der meget gerne må være på dine jakker og T-shirt, er broderier. Denne gamle – og lidt barnlige trend – er pludselig kommet på mode igen form af broderede roser, vinger og lignende, og de fleste danskere er helt og aldeles vilde med det.

Når det kommer til farver, er laksefarven, lyserød og orangegul utrolig in denne sommer. Plantegrøn er også begyndt at spire frem, især ovre i Amerika, og det varer derfor nok heller ikke længe før, trenden når til Danmark.

Match denim med denim

Vi kender det tilbage fra 90’erne; denim på denim. At matche denim med denim er endelig blevet en modetrend igen. Du kan derfor let finde din denimjakke og -shorts frem og tage på sammen. Jakken må meget gerne være af den lidt lange og oversizeagtige slags, da det er det, som trenden denne gang byder på.

Komfortable sko er vejen frem

Selvfølgelig er sandaler og klipklapper et must-have denne sommer, som sædvanligt, men du bliver også nødt til at skaffe dig et par lukkede og yderst komfortable sko. Hvis du kun går rundt med sandaler hele sommeren, risikerer du at ødelægge dine fødder, da der ikke er særlig meget støtte i hverken klipklapper eller sandaler.

Det er dog ikke altid lige let at finde et par sko, der er komfortable, men på Tønderskos blogs kan du finde masser af inspiration til de gode sko. De anbefaler blandt andet, at du bør købe dig et par Tamaris sko, da de både er komfortable, og har et lækkert design. Du kan læse meget mere om gode sommersko på deres blogs.