Der er nok ikke mange, der synes, at rengøring er en leg. For de fleste, er det noget, der skal overstås, en sur pligt, der gerne udskydes til sidste øjeblik. Ikke for mig. Jeg lever af at gøre rent, rettere sagt at pudse vinduer. Om det er i private hjem eller i virksomheder, så er der rigtig mange vinduer, og de skal pudses med jævne mellemrum. Alle ved, hvor stor en forskel det gør, og hvor meget mere lys, der kommer ind af et vindue, der er pudset. Så mine ansatte og jeg pakker pudsegrejerne dagligt og kommer rundt til rigtig mange.

Ikke det samme uden mit “batbælte”

Jeg søger hele tiden at gøre arbejdet nemmere for mig selv og mine ansatte. Det gælder om at holde sig opdateret på det sidste nye udstyr og midler, der er effektive. Det skal gøre det nemt, for der er ingen grund til nedslidning eller skader, når der er godt udstyr derude. Det gode udstyr sikrer samtidig, at arbejdet kan udføres hurtigt, det betyde flere kunder og i sidste ende flere ansatte og større omsætning.

Derfor sørger jeg for at tjekke nye muligheder for udstyr ud og samtidig undersøge markedet for bedre priser på det hele samtidig.Til det bruger jeg blogs. Der er blogs rettet mod erhvervslivet og også min branche, som fx http://rengørings-grossist.dk/. Der var jeg inde her den anden dag, da min tumling på 4 kommer og kigger med, og han mente, at jeg ike kunne arbejde ordentligt uden et batbælte.

“Batbæltet2 som han kaldte ddt er i virkeligheden et Ettore strip- og cleanerholder, hvor udstyret kan være, mens det andet bruges. Faktisk en rigtig god idé til mig og de andre i firmaet og bestemt noget, der skulle på indkøbssedlen.

Sæt den fast i bæltet

Alle fik en, og det var en god idé. Det er nemmere at komme til alt udstyret, som sidder godt ved siden. Rengros havde også gode priser på dem, så generelt en investering, der har været det hele værd fra min side af. Bortset fra jeg nok ikke kan fortælle herhjemme, at det ikke er et bælte, jeg bruger som superhelt, for knægten må gerne tro, det er det, jeg laver, bare nogle år endnu.

Så tag børnene med på råd, når du kigger på disse bogs. De kan se verden med andre øjne, som ikke skader, og de interessante indlæg kan du læse efter behov, der er mange gode ideer til nyskabelser og besparelser.