Jeg havde i noget tid været på jagt efter det helt rigtige hus til mig, men uden held. Jeg havde ellers været til fremvisning en del steder, men der var ikke noget, der føltes rigtigt. Ikke et sted, hvor jeg kunne se mig selv bo. Jeg endte derfor med at købe en byggegrund og gå på jagt efter det helt rigtige hus til den. Det fandt jeg hos FBA-huse. De har et stort udvalg af moderne huse med et præg af funkis over sig. Jeg var solgt med det samme, da jeg så billederne. Lige præcis sådan kunne jeg sagtens forestille mig at bo.

Jeg kontaktede dem derfor og fik sat det hele i gang. Jeg var meget glad for, at jeg selv havde så stor indflydelse på, hvordan rumfordelingen skulle være. og hvilke rum der skulle være hvor. Da jeg er alene, valgte en af deres mindre modeller, hvor jeg og min hund dog alligevel har fået hele tre soveværelser og et lækkert køkken-alrum. Der er derfor fint plads til os og til de mange overnattende gæster, der kommer forbi. Jeg kunne dog tydeligt se, at der også ville være plads til meget større familier i nogle af de større huse. 

Da jeg skulle vælge et hus, var jeg glad for muligheden for at komme ud at se et af FBA-huses udstillingshuse. Det var rart at kunne se en rigtig bygning og se, hvordan alting kommer til at se ud i virkeligheden. Selvom jeg havde følt mig helt sikker, da jeg så billederne af deres huse, var det alligevel rart at komme ud at se et rigtigt hus, som de havde bygget. Det gjorde lige som det hele meget mere virkelig.

I dag er jeg virkelig glad for den service, jeg fik hos FBA-huse. De gjorde hele processen meget nem og behagelig, og jeg kan derfor klart anbefale dem til andre, der vil bygge deres eget hus.