Hvis du er på udkig efter et nybygget hus, som både er miljøvenligt, energibesparende, funktionelt og smukt i designet, så bør du tage et kig på FBA-Huse. Jeg er selv den lykkelige nybagte ejer af et skønt hus fra FBA-Huse – huset lever op til alle mine krav og høje standarder, når det handler om kvalitet, æstetik og funktionalitet. I min familie er drømmen om den rustikke murermestervilla eller den romantiske nedlagte landbrugsejendom hurtigt falmet – vi er simpelt hen så glade for vores nybyggede hus, som har en hel masse features, vi har stor glæde af i hverdagen: Gulvvarme i alle rum, hvilket sørger for en bedre distribution af varmen og en lavere varmeregning, energirigtige vinduer, super isolering og en virkelig god udnyttelse af pladsen. Med et hus fra FBA-Huse får man virkelig meget for pengene – grundarealet er udnyttet optimalt ned til sidste kvadratmeter, og der er ingen unødig spildplads, da samtlige rum er nemme at møblere.

Dertil kommer, at et hus fra FBA-Huse kommer komplet med hvidevarer, toilet og baderum interiør, samt køkkenmøblement. Alle materialer er af utroligt høj kvalitet, og afstemt efter hinanden, så alt går op i en højere enhed og giver et smukt helhedsindtryk – fra gulvmaterialerne i holdbart og slidstærkt træ til loftisoleringen, som sørger for, at de dyre varmekroner ikke forsvinder ud i den blå luft.

Så når lejligheden bliver for trang, eller familien vokser ud af begynderhuset – så er huse fra FBA-Huse et rigtig godt alternativ, hvis du overvejer selv at bygge nyt hus fra bunden. På FBA-Huse.dk kan du få et overblik over de forskellige modeller, som tilbydes, og du har mulighed for selv at vælge størrelse og udformning inden for de enkelte kategorier. Overskuelige plantegninger og enkle beskrivelser gør det nemt for dig at finde dit drømmehus, uanset om du er til bungalower, villaer, eller klassiske parcelhuse.